Valérie Martens

Valérie werkt op donderdag van 13u tot 21u30 en op zaterdag van 8u30 tot 17u

Valérie werkt bij Praktijk Bamboo als klinisch psycholoog. Dit combineert ze met een job in de financiële sector, waar zij teams en medewerkers begeleidt om zich aan te passen aan organisatieveranderingen. In het verleden werkte zij vooral op de HR-afdeling.

Als moeder van 4 kinderen houdt ze ervan om met haar gezin te reizen en nieuwe dingen te ontdekken. Ze vindt rust in lezen, puzzelen en wandelen.  

Tijdens haar opleiding liep zij stage bij het psychiatrisch ziekenhuis St.-Alexius in Grimbergen, waar ze werkte met mensen met een alcohol- of medicatieverslaving en met een borderline persoonlijkheidsstoornis (emotieregulatiestoornis). Daarnaast gaat haar interesse vooral uit naar verliesverwerking (zoals bij ongewenste kinderloosheid, ziekte en rouw), problemen op intermenselijk vlak (moeite met opbouwen en onderhouden van relaties) en hechting.

Valérie werkt met volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar. Je kunt bij haar ook terecht voor therapie in het Spaans.

Opleidingen

2000-2004: Licentiaat Sociologie (VUB)

2018-2022: Master Klinische Psychologie (VUB)

2019: Opleiding Suïcidepreventie (Centrum ter Preventie van Zelfdoding)

2022: Empowerment vanuit de narratieve therapie (Johan Vandeputte)

2022: Brainspotting fase 1 (Brainspotting Belgium)

2022 – 2023 : jaaropleiding hechting vanuit systemisch perspectief (Rapunzel Vzw)

Tarief

Valérie is gedeeltelijk geconventioneerd, waarbij in sommige situaties een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk is. Kijk op onze Tarief pagina voor meer informatie. Haar reguliere tarieven vind je in onderstaande tabel.

Individueel gesprek (50 min)€ 65
Relatie- of gezinsgesprek (60 min)€ 70