Ken Vingerhoets

Ken werkt op vrijdag voormiddag

Psychologencommissie erkenningsnummer: 881113212

RIZIV-nummer: 7-03041-15-000

Ken werkt in de praktijk als eerstelijnspsycholoog bij volwassenen, en dit aan het conventietarief. Ook voor loopbaanbegeleidingen via loopbaancheques kan je bij hem terecht. Daarnaast werkt Ken als eerstelijnspsycholoog in de huisartsenpraktijk Medisch Centrum Machelen, en voert hij op freelance basis HR-opdrachten uit. Daarnaast volgt hij momenteel de 4-jarige opleiding tot integratief psychotherapeut, en de permanente vorming tot eerstelijnspsycholoog.

In 2013 is Ken afgestudeerd als klinisch psycholoog bij de Universiteit Gent. Hij heeft ervaringen opgedaan als psycholoog in een CGG en als begeleider van werkzoekenden. Vanuit deze eerdere jobs kan Ken met een brede waaier aan problematieken werken: piekergedrag, stemmingsklachten, stress,… 

In praktijk Bamboo kan je voor diverse vraagstukken, inclusief op loopbaanvlak, bij hem terecht. Ken gaat graag empowerend en op maat aan de slag met jou. Humor en veiligheid vormen essentiële elementen tijdens de sessies.

Opleidingen

2007-2013: Master in de Klinische Psychologie, Universiteit Gent

2022: erkend loopbaanbegeleider, Systo

2023-2027: Psychotherapeut in de Interactieve Vormgeving, Educatieve Academie

2023-n.t.b.: Permanente vorming als eerstelijnspsycholoog, ELP Academie

Tarief

Ken werkt als geconventioneerd eerstelijnspsycholoog. Dit houdt in dat je aan het tarief van €11 of €4 (afhankelijk van je statuut bij je ziekenfonds) bij hem terecht kan gedurende 8 sessies per kalenderjaar. Indien 8 sessies niet voldoende blijken, gaat hij tijdig met je op zoek naar een gepaste doorverwijzing.