Ellen Kerremans

Ellen werkt op dinsdag avond, vrijdag namiddag/avond en zaterdag voormiddag

Ellen is afgestudeerd als klinisch psychologe aan de Universiteit van Gent. Tijdens haar stage in de kinder-en jeugdpsychiatrie bij Karus (Melle) begeleidde ze jongeren met psychiatrische problemen en hun context rond verschillende thema’s (crisis hanteren, angst en depressie, ASS, emoties reguleren, hechting, zelfbeeld, grenzen bewaken, zelfmoordgedachten,…). 

Daarnaast is ze in haar vrije tijd actief in een jeugdbeweging voor kinderen en jongeren met een beperking. Daar gaat ze op een speelse en creatieve manier aan de slag met kinderen en jongeren met ASS, AHDH of emotionele en gedragsproblemen.

In Praktijk Bamboo richt ze zich tot kinderen en jongeren tussen 9 en 18 jaar. Ze werkt laagdrempelig rond verschillende klachten en problemen. Ellen werkt in de praktijk op dinsdag avond. 

Opleidingen

2017-2022 Master of Science in Clinical Psychology

2021: Opleiding rond suïcidepreventie

Tarief

Ellen is gedeeltelijk geconventioneerd, waarbij in sommige situaties een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk is. Kijk op onze Tarief pagina voor meer informatie. Haar reguliere tarieven vind je in onderstaande tabel.

Individueel gesprek (50 min)€ 60 
Gezinsgesprek (60 min)€ 65