Stacey Van den Abbeele

Psychologencommissie erkenningsnummer:  942130753

Stacey werkt op maandag namiddag en avond en zaterdag namiddag

*Stacey is in moederschapsrust vanaf september 23 tot en met maart 24. Zij neemt momenteel geen nieuwe cliënten aan.*


Stacey is werkzaam als klinisch psychologe en stress- en burn-outcoach bij praktijk Bamboo. Daarnaast is ze ook selectiepsychologe/HR-consultant bij het selectiekantoor Search & Selection.

Stacey rondde in 2017 haar master in de klinische psychologie af aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens haar opleiding liep ze stage bij Pleegzorg waar ze pleegkinderen en hun context begeleidde. Verder deed Stacey vrijwilligerswerk bij Awel vzw (de telefonische en online hulplijn voor kinderen en jongeren) en was ze vrijwillig psycholoog bij Sterkkamp vzw (een kamp dat door middel van spel- en cognitieve gedragstherapie kinderen leert om sterker in hun schoenen te staan). Na haar studies heeft ze ervaring opgedaan in de HR-sector. Om zich verder te verdiepen in stress- en burn-outgerelateerde klachten heeft zij een opleiding stress- en burn-outcoaching gevolgd. 

Zowel volwassenen als jongvolwassenen (vanaf 17 jaar) kunnen bij haar terecht voor  een brede range aan thema’s zoals stress, burn-out, zelfbeeld, faalangst, assertiviteit,  angsten, emotionele problemen, hoogsensitiviteit, perfectionisme, niet goed in je vel zitten, piekeren, relatieproblemen,  hyperventilatie, etc. Stacey werkt voornamelijk empowerend. Ze gaat samen met jou op ontdekking om meer inzicht te krijgen in je sterktes en talenten en de valkuilen waar je tegenaan loopt. Ze helpt je bewust te worden van je eigen krachten en samen gaan jullie op zoek naar mogelijkheden om je balans opnieuw te vinden.

Opleidingen

Master klinische psychologie – Vrije Universiteit Brussel (2012 – 2017)

Narratieve therapie – Johan Van de Putte (2022 – 2023)

Opleiding tot stress- en burn-outcoach – CVA (2021)

Workshop de kracht van spel in psychologische begeleidingssituaties met kinderen – Thomas More (2018)

Inleidende cursus Geweldloos Verzet – BIGV (2016)

Tarief

Individueel gesprek (50 min)€ 65 
Relatie- of gezinsgesprek (60 min)€ 75