Stacey Van den Abbeele

Psychologencommissie erkenningsnr:  942130753

Riziv nr: 7-04672-33-000

Stacey werkt op maandag namiddag en avond

Stacey rondde in 2017 haar master in de klinische psychologie af aan de Vrije Universiteit Brussel. 

Om zich verder te verdiepen in stress- en burn-outgerelateerde klachten heeft zij een opleiding stress- en burn-outcoaching gevolgd. Sinds haar zwangerschap heeft Stacey tevens een sterke interesse ontwikkeld in de perinatale psychologie. Zij heeft zich via een opleiding perinatale psychologie gespecialiseerd in de emotionele ondersteuning van (aanstaande) mama’s of papa’s voor, tijdens en na de zwangerschap. In september 2024 start ze ook nog een postgraduaat perinatale psychologie.

Zowel volwassenen als jongvolwassenen (vanaf 17 jaar) kunnen bij Stacey terecht voor een brede range aan thema’s zoals stressgerelateerde klachten, burn-out, de perinatale mentale gezondheid (o.a. kinderwens, zwangerschap, fertiliteitsproblemen, postnatale depressie, infant mental health, hechting, ouder-kindinteractie, onzekerheden over de ouderrol, …), laag zelfbeeld, faalangst, assertiviteit, angst, perfectionisme, niet goed in je vel zitten, piekeren, rouw, depressieve klachten, relatieproblemen, etc.

Stacey werkt voornamelijk empowerend. Ze gaat samen met jou op ontdekking om meer inzicht te krijgen in je sterktes en talenten en de valkuilen waar je tegenaan loopt. Ze helpt je bewust te worden van je eigen krachten en samen gaan jullie op zoek naar mogelijkheden om je balans opnieuw te vinden.

Opleidingen

Master klinische psychologie – Vrije Universiteit Brussel (2012 – 2017)

Postgraduaat Perinatale psychologie – Thomas More (2024-2025)

Opleiding Perinatale psychologie – centrum Draag-Kracht (2024)

Tweedaagse workshop behandeling van burn-out voor klinisch psychologen – The Human Link (2023)

Narratieve therapie – Johan Van de Putte (2022 – 2023)

Opleiding tot stress- en burn-outcoach – CVA (2021)

Workshop de kracht van spel in psychologische begeleidingssituaties met kinderen – Thomas More (2018)

Inleidende cursus Geweldloos Verzet – BIGV (2016)

Tarief

Stacey is gedeeltelijk geconventioneerd, waarbij in sommige situaties een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk is. Kijk op onze Tarief pagina voor meer informatie. Haar reguliere tarieven vind je in onderstaande tabel. 

Individueel gesprek (50 min)€ 65 
Relatie- of gezinsgesprek (60 min)€ 75