Lisse Kennis

Lisse werkt op maandag avond en vrijdag namiddag

Lisse Kennis is in 2021 afgestudeerd als seksuologe (KU Leuven). Voor het aanvatten van deze studie, behaalde ze reeds een master in de criminologie (KU Leuven). Tijdens deze opleiding deed ze stage in de gevangenis en had ze specifiek aandacht voor het mentale welzijn in deze setting. Aangezien ze een sterke interesse had in het menselijk functioneren, seksualiteit en relaties besliste ze om seksuologie bij te studeren. Naast seksuologe is ze aan het werk als justitieassistent. 

Voor Lisse is de therapeutische relatie met haar cliënten van groot belang. Ze vindt het belangrijk dat er een veilige omgeving gecreëerd wordt, zodat cliënten zich comfortabel voelen om ook de meest kwetsbare thema’s aan bod te laten komen. Hierbij heeft ze steeds oog voor de context rond de cliënten. 

Bij Lisse kan je terecht met vragen rond seksualiteit (bv. pijn bij het vrijen, parafiele stoornissen, seksueel trauma, (verminderd) seksueel verlangen,…), genderidentiteit, geaardheid,… maar ook met relationele zorgen of vragen. Ze begeleidt zowel individuen als koppels. Bij haar kan je terecht vanaf 14 jaar.

Opleidingen

  • Master in de criminologische wetenschappen (2015-2019)
  • Master in de seksuologische en familiale wetenschappen (2019-2021)

Tarief

Individueel gesprek (50 min)€ 60
Relatie- of gezinsgesprek (60 min)€ 65